• FILOSOFIE
  • WIJNEN
  • BAR A VIN/TAPAS
  • HORECA
  • CONTACT
Reserveer een tafel
Koop hier onze wijnen

wit

Agnès & René Mosse (Loire, Fr)
AXEL PRUFER (LANGUEDOC, FR)
Azienda Agricola Corvagialla (Lazio, It.)
Cantina Indigeno (Abruzzo It.)
Collective Z. (Duits, Pfalz)
Complémen’Terre (Muscadet, fr)
Domaine de la Pinte (Jura, fr)
FANNY SABRE (BOURGOGNE, FR)
Farnea (Veneto,It.)
Ginglinger (Alsace, Fr.)
Guillemot-Michel (Bourgogne)
GUT OGGAU (BURGENLAND, OOST)
JEAN-PHILIPPE PADIE (LANGUEDOC, FR)
JOUSSET (LOIRE, FR)
LA SORGA (LANGUEDOC, FR)
Le Clos du Tue-Boeuf (Loire, Fr.)
Le Coste (Lazio, It.)
Le Raisin & L’Ange (Ardèche, Fr.)
LES VIGNERONS DE ESTÉZARGUES (RHONE, FR)
LOUS-GREZES (LANGUEDOC, FR)
Matassa (roussillon,fr.)
Mérieau Jean-Francois (Loire)
Oriol Artigas (Catalonië, Spanje)
SAUMAREZ (LANGUEDOC, FR)
Tuets (Tarragona, Spanje)
Vergé Gilles & Catherine (Bourgogne)
Weingut Marto Wörner (Rheinhessen, De.)
Wit
Rood
Zoet
Rose
Mousserend
Orange wijnen
Sterke Dranken
Petillant Naturel
Cider

JEAN-PHILIPPE PADIE (LANGUEDOC, FR)

Jean-Philippe Padié ging in de leer bij Mas Amiel en leerde de finesses van de natuurlijke vinificatie bij Gérard Gauby. In Calce vond hij de wijngaard van zijn dromen. 10 ha verspreid over een 30 tal terrassen, een mozaïek van leisteen, zwarte, roze en grijze mergel, klei en kalkhoudende kleigronden. De percelen liggen hoger dan 300 m en dicht bij de zee, wat in een warme regio nog extra voordelen oplevert. Jean-Philippe respecteert het klimaat, hij bewerkt de grond lichamelijk en werkt volledig biodynamisch. De oogst , getransporteerd in kleine open kistjes, wordt heel minutieus getrieerd en ontrist, om daarna manueel in de cuve te brengen. De verschillende cépages worden apart gevinifieerd en gemacereerd. Assemblages en malo in betonnen cuves.

Milouise

Tourbillon de la Vie