wit
Agnès & René Mosse (Loire, Fr)
Azienda Agricola Corvagialla (Lazio, It.)
Complémen’Terre (Muscadet, fr)
Domaine de la Pinte (Jura, fr)
FANNY SABRE (BOURGOGNE, FR)
Farnea (Veneto,It.)
Ginglinger (Alsace, Fr.)
Guillemot-Michel (Bourgogne)
GUT OGGAU (BURGENLAND, OOST)
JEAN-PHILIPPE PADIE (LANGUEDOC, FR)
Jolly Ferriol (Roussillon, Fr)
JOUSSET (LOIRE, FR)
LA SORGA (LANGUEDOC, FR)
Le Clos du Tue-Boeuf (Loire, Fr.)
Le Coste (Lazio, It.)
Le Raisin & L’Ange (Ardèche, Fr.)
LES VIGNERONS DE ESTÉZARGUES (RHONE, FR)
LOUS-GREZES (LANGUEDOC, FR)
Mérieau Jean-Francois (Loire)
OLIVIER LEMASSON (LOIRE,FR)
Oriol Artigas (Catalonië, Spanje)
SAUMAREZ (LANGUEDOC, FR)
Vergé Gilles & Catherine (Bourgogne)
Weingut Schmitt (Rheinhessen, de)
JOUSSET (LOIRE, FR)
Bertrand en Lise hebben geen lange familietraditie in wijnbouw. Ze zijn de eerste generatie. Hun domein is gesitueerd tussen Tours en Amboise. Hun pand bestaat uit drie etages waardoor ze zwaartekracht kunnen gebruiken om de druiven en het sap te verplaatsen. Ze hebben dus geen zware pompen nodig die zorgen voor oxidatieve tinten in de wijn. De wijnen zijn voorbeelden van wat mogelijk is in Montlouis en moeten niet onderdoen voor toppers aan weerszijde van de rivier. Door de noordelijke ligging heeft de wijn meer aciditeit, waardoor men de wijn 10 jaar of langer kan bewaren.